Logo Good Place - smeđi

GOOD PLACE na Zagreb Design Weeku: Dizajn, Elegancija i Multibrand

Krenuo je Zagreb Design Week, najveće događanje za dizajn u Hrvatskoj, koje već desetu godinu donosi inspiraciju i kreativnost na jednom mjestu. Ovogodišnje izdanje obećava biti najveće dosad, a donosi snažan fokus na sve oblike dizajna, od produkt dizajna i vizualnih komunikacija, pa sve do mode i dizajna hrane. Ono što čini ovogodišnji Zagreb Design Week posebnim jest njegova središnja lokacija – Zagrebački velesajam, koji će služiti kao epicentar kreativnih ideja i dizajnerskih inovacija.

Najnoviji trendovi u svijetu namještaja
Najveći izlagači iz jugoistočne Europe ponosno će predstaviti najnovije trendove u svijetu namještaja. Svi ljubitelji dizajna i estetike će imati priliku vidjeti kako se tradicija i inovacija stapaju u prekrasne kreacije koje će oduševiti svakog zaljubljenika u dizajn.

Sinergija s Art Zagrebom, Arhibauom i Ambientom
Ovogodišnje izdanje Zagreb Design Weeka organizirano je u sinergiji s drugim prestižnim manifestacijama poput Art Zagreba, Arhibaua i Ambiente. To znači da će posjetitelji imati priliku doživjeti širok spektar kreativnih izraza, od umjetnosti do arhitekture, sve na jednom mjestu. Ova sinergija će pružiti jedinstveno iskustvo i inspiraciju za sve posjetitelje.

GOOD PLACE d.o.o. – Vaš pametan izbor
GOOD PLACE se već uspješno pozicionirao kao ekskluzivna mono brand destinacija za talijanski brend Unopiu. Njihova dugotrajna i uspješna suradnja s prestižnim brendom Unopiu omogućila im je kreiranje izvanrednih vrtova i terasa, postavljajući visoke standarde u svijetu vrtnog namještaja vrhunske elegancije i trajnosti.

Ove godine, GOOD PLACE se razvio u multibrand ekskluzivnu destinaciju, pružajući širok spektar renomiranih brendova za svoje klijente. Među njima se ističu Talenti, čije se komade namještaja odlikuju originalnošću i sofisticiranim stilom koji savršeno odražava talijanski dizajn, te Emu, brend usmjeren na opremanje poslovnih prostora, hotela i ugostiteljskih objekata s estetski privlačnim i funkcionalnim rješenjima. Tvrtka Rococo Decor također zaslužuje pažnju jer je specijalizirana za proizvodnju ekoloških strukturalnih/3D tapeta za unutarnje i vanjske zidove. Njihove tapete su potpuno prilagođene željama njihovih klijenata, a istaknuta posvećenost ekološkim standardima ogleda se u primjeni održivih sirovina i inovativnih tehnologija.

GOOD PLACE d.o.o. postaje vaš pametan izbor za stvaranje boljeg prostora i načina života. Njihova ponuda raznolikih brendova i ekološka svijest čine ih istinskim liderima u industriji dizajna i uređenja prostora. Posjetite njihovu izložbu na Zagreb Design Weeku i dopustite da vas inspiriraju i oduševe njihovi ekskluzivni proizvodi.