• UNOPIU s.r.l. je priznati talijanski proizvođač vrtnog namještaja i opreme za vanjske prostore koji se izdvaja po svojoj trajnosti i bezvremenskom dizajnu. U suradnji s GOOD PLACE d.o.o., UNOPIU nastavlja svoju tradiciju stvaranja vrhunskih proizvoda za vanjske prostore.

  Trajnost je ključna vrijednost kako za UNOPIU, tako i za GOOD PLACE. UNOPIU-ovi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete, što osigurava dugotrajnu uporabu na otvorenom. Ova zajednička predanost trajnosti omogućava UNOPIU vrtnom namještaju da zadrži svoju funkcionalnost i estetski izgled čak i nakon godina uporabe, što je ključno za očuvanje vrijednosti i trajnost njihovih proizvoda.

  Osim trajnosti, UNOPIU se ističe i po svom bezvremenskom dizajnu, koji se izvrsno slaže s vizijom GOOD PLACE-a. Njihovi kreacije poznate su po svojoj eleganciji, jednostavnosti i klasičnim linijama koje nikada ne izlaze iz mode. Ovaj bezvremenski dizajn omogućava kreativno uređenje vanjskih prostora koji ostaju privlačni i moderni tijekom godina.

  Kroz zajedničke napore UNOPIU i GOOD PLACE donose trajnostan i estetski privlačan vrtni namještaj koji ljudima omogućava da uživaju u elegantnom i funkcionalnom okruženju na otvorenom.

 • Talenti je ugledna talijanska marka vrtnog namještaja koja diktira trendove dizajna, uspješno eksperimentira s inovativnim tehnologijama i materijalima i postavlja standarde za dizajnerski namještaj. Njihov vrtni namještaj nije samo dizajniran do najsitnijih detalja, već je izrađen od recikliranih tkanina koje su sofisticirano oblikovane kako vizualno tako i na dodir.

  Kolekcije Talenti uključuju jedinstvene elemente opreme koji spajaju šarm unutarnjeg interijera s prirodnim izgledom vanjskog okoliša. Njihovi proizvodi dizajnirani su tako da se lako prilagođavaju različitim vanjskim okruženjima, bilo da se radi o poslovnim ili stambenim prostorima, te prate različite stilove, od klasičnih do suvremenih.

  Upotreba recikliranih tkanina odražava njihovu posvećenost okolišu, omogućavajući im da njihovi proizvodi ne ispunjavaju samo visoke standarde u dizajnu, već i održivost. Kroz ovu suradnju, GOOD PLACE s Talenti omogućava svojim kupcima pristup izvrsnim proizvodima koji kombiniraju estetiku, funkcionalnost, održivost i ekološku svijest, što je ključno za stvaranje privlačnih i funkcionalnih vanjskih prostora.

 • EMU je vodeći talijanski brend vrtnog namještaja koji se usredotočuje na opremanje poslovnih prostora, hotela i ugostiteljskih objekata (HORECA).
  S dugogodišnjom tradicijom izražavaju svoju predanost kvaliteti, trajnosti i izvanrednom dizajnu.

  EMU se ponosi kvalitetom svojih proizvoda koji su izrađeni od vrhunskih materijala, osiguravajući dugotrajnu izdržljivost pri čestoj upotrebi. Ovo predstavlja ključno povjerenje koje EMU uživa u ugostiteljskoj industriji, gdje se očekuje vrhunski standard.

  Također, EMU brzo reagira na različite boje i dizajne, što omogućava njihovim proizvodima da se savršeno uklope u estetiku i atmosferu različitih ugostiteljskih prostora. Sa velikom vlastitom proizvodnjom u Italiji, Sloveniji i u Hrvatskoj, održavaju visok standard izrade i tradiciju kvalitete u proizvodnji vrtnog namještaja.

  S dugogodišnjom tradicijom, predanošću kvaliteti, trajnosti i prilagodljivošću, zajedno s GOOD PLACE d.o.o., EMU ostaje idealan izbor za tvrtke u ugostiteljskoj industriji koje žele opremiti svoje prostore vrhunskim i trajnim vrtnim namještajem koji se savršeno uklapa u njihovu viziju.

 • Rococo Decor u suradnji s GOOD PLACE d.o.o., predstavlja brand koji se specijalizira za proizvodnju ekoloških tapeta s teksturiranim dizajnom, što donosi potpuno novu dimenziju unutarnjem uređenju. Ono što razdvaja ove tapete od drugih na tržištu je njihova iznimna ekološka osviještenost i jedinstvena teksturalna struktura.

  Rococo Decor ponosan je na svoj doprinos očuvanju prirode i zdravlju ljudi. To dokazuju korištenjem materijala s važećim ekološkim i zdravstvenim certifikatima, potvrđujući njihovu usklađenost s najvišim industrijskim standardima. Njihove tapete izrađene su uz pomoć naprednih tehnologija koje omogućavaju stvaranje reljefnih struktura i uzoraka koji donose jedinstvenu estetsku dimenziju svakom prostoru.

  Ono što je posebno iznimno jest činjenica da su Rococo Decor tapete potpuno prilagođene željama naručitelja. To znači da su u potpunosti personalizirane u pogledu strukture, tematike, dimenzija i boja, omogućavajući stvaranje jedinstvenih unutarnjih prostora.

  Sve te karakteristike, zajedno s GOOD PLACE d.o.o., čine Rococo Decor iznimnim izborom za one koji žele stvoriti unutarnje prostore koji će se istaknuti.

 • GARDA je višestruko nagrađivani dizajnerski brend nameštaja za opremanje privatnih i javnih prostora na otvorenom.

  Nastao je iz želje da odgovori na potrebe suvremenog stila života i udovolji težnji ljudi da se ponovo povežu sa prirodom, ali bez kompromisa kada su u pitanju udobnost i elegancija.