Logo Good Place - smeđi

Emu namještaj

Emu je talijanski brend s preko 70 godina dugom tradicijom proizvodnje vrtnog namještaja koji se usredotočuje na opremanje poslovnih prostora, hotela i ugostiteljskih objekata (HORECA). S dugogodišnjom tradicijom izražavaju svoju predanost kvaliteti, trajnosti i izvanrednom dizajnu.

Njihova strast za namještajem za vanjski prostor i velika vlastita proizvodnja u Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj rezultirala je pozicijom među vodećim proizvođačima u Europi. Emu se ne definira samo proizvodima, već i sinergijom ljudi koji su predani radu i ostavljaju dio sebe u svakom komadu namještaja.

Emu namještaj nije samo funkcionalan, već i prepoznatljiv po svom karakteru i izdržljivosti. Emu se ponosi kvalitetom svog vrtnog namještaja koji su izrađeni od vrhunskih materijala, osiguravajući dugotrajnu izdržljivost pri čestoj upotrebi. Ovo predstavlja ključno povjerenje koje Emu uživa u ugostiteljskoj industriji, gdje se očekuje vrhunski standard.

Emu se fokusira na metalni namještaj za vanjske prostore, nudeći široku paletu proizvoda kako za komercijalne objekte poput poslovnih prostora, hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata, tako i za uređenje privatnih kuća, kuća za odmor i apartmana.

Njihov asortiman obuhvaća širok izbor stolova, stolica, garnitura za sjedenje, ležaljki, suncobrana i slično.