EMU je vodeći talijanski brend vrtnog namještaja koji se usredotočuje na opremanje poslovnih prostora, hotela i ugostiteljskih objekata (HORECA).
S dugogodišnjom tradicijom izražavaju svoju predanost kvaliteti, trajnosti i izvanrednom dizajnu.

EMU se ponosi kvalitetom svojih proizvoda koji su izrađeni od vrhunskih materijala, osiguravajući dugotrajnu izdržljivost pri čestoj upotrebi. Ovo predstavlja ključno povjerenje koje EMU uživa u ugostiteljskoj industriji, gdje se očekuje vrhunski standard.

Također, EMU brzo reagira na različite boje i dizajne, što omogućava njihovim proizvodima da se savršeno uklope u estetiku i atmosferu različitih ugostiteljskih prostora. Sa velikom vlastitom proizvodnjom u Italiji, Sloveniji i u Hrvatskoj, održavaju visok standard izrade i tradiciju kvalitete u proizvodnji vrtnog namještaja.

S dugogodišnjom tradicijom, predanošću kvaliteti, trajnosti i prilagodljivošću, zajedno s GOOD PLACE d.o.o., EMU ostaje idealan izbor za tvrtke u ugostiteljskoj industriji koje žele opremiti svoje prostore vrhunskim i trajnim vrtnim namještajem koji se savršeno uklapa u njihovu viziju.