Rococo Decor u suradnji s GOOD PLACE d.o.o., predstavlja brand koji se specijalizira za proizvodnju ekoloških tapeta s teksturiranim dizajnom, što donosi potpuno novu dimenziju unutarnjem uređenju. Ono što razdvaja ove tapete od drugih na tržištu je njihova iznimna ekološka osviještenost i jedinstvena teksturalna struktura.

Rococo Decor ponosan je na svoj doprinos očuvanju prirode i zdravlju ljudi. To dokazuju korištenjem materijala s važećim ekološkim i zdravstvenim certifikatima, potvrđujući njihovu usklađenost s najvišim industrijskim standardima. Njihove tapete izrađene su uz pomoć naprednih tehnologija koje omogućavaju stvaranje reljefnih struktura i uzoraka koji donose jedinstvenu estetsku dimenziju svakom prostoru.

Ono što je posebno iznimno jest činjenica da su Rococo Decor tapete potpuno prilagođene željama naručitelja. To znači da su u potpunosti personalizirane u pogledu strukture, tematike, dimenzija i boja, omogućavajući stvaranje jedinstvenih unutarnjih prostora.

Sve te karakteristike, zajedno s GOOD PLACE d.o.o., čine Rococo Decor iznimnim izborom za one koji žele stvoriti unutarnje prostore koji će se istaknuti.