Talenti je ugledna talijanska marka vrtnog namještaja koja diktira trendove dizajna, uspješno eksperimentira s inovativnim tehnologijama i materijalima i postavlja standarde za dizajnerski namještaj. Njihov vrtni namještaj nije samo dizajniran do najsitnijih detalja, već je izrađen od recikliranih tkanina koje su sofisticirano oblikovane kako vizualno tako i na dodir.

Kolekcije Talenti uključuju jedinstvene elemente opreme koji spajaju šarm unutarnjeg interijera s prirodnim izgledom vanjskog okoliša. Njihovi proizvodi dizajnirani su tako da se lako prilagođavaju različitim vanjskim okruženjima, bilo da se radi o poslovnim ili stambenim prostorima, te prate različite stilove, od klasičnih do suvremenih.

Upotreba recikliranih tkanina odražava njihovu posvećenost okolišu, omogućavajući im da njihovi proizvodi ne ispunjavaju samo visoke standarde u dizajnu, već i održivost. Kroz ovu suradnju, GOOD PLACE s Talenti omogućava svojim kupcima pristup izvrsnim proizvodima koji kombiniraju estetiku, funkcionalnost, održivost i ekološku svijest, što je ključno za stvaranje privlačnih i funkcionalnih vanjskih prostora.