Logo Good Place - smeđi

Talenti namještaj

Talenti je svjetski poznata talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju vanjskog namještaja koja diktira trendove dizajna te uspješno eksperimentira s inovativnim tehnologijama i materijalima i kao takva postavlja standarde za dizajnerski namještaj. Njihov vrtni namještaj nije samo dizajniran do najsitnijih detalja, već je izrađen od recikliranih tkanina koje su sofisticirano oblikovane kako vizualno, tako i na dodir. Talenti stvara originalne i profinjene proizvode i najbolje predstavlja jedinstveni stil talijanskog ukusa koji prevladava granice između unutarnjeg i vanjskog uređenja.

Svaki detalj Talenti proizvoda osmišljen je kako bi dizajneri, arhitekti i stručnjaci za opremanje mogli odabrati samo najbolje.

Kolekcije Talenti uključuju jedinstvene elemente opreme koji spajaju šarm unutarnjeg interijera s prirodnim izgledom vanjskog okoliša. Njihovi proizvodi dizajnirani su tako da se lako prilagođavaju različitim vanjskim okruženjima, bilo da se radi o poslovnim ili stambenim prostorima, te prate različite stilove, od klasičnih do suvremenih.

Upotreba recikliranih tkanina odražava njihovu posvećenost okolišu, omogućavajući im da njihovi proizvodi ne ispunjavaju samo visoke standarde u dizajnu, već i održivost. Kroz ovu suradnju, Good place omogućava svojim kupcima pristup izvrsnim proizvodima koji kombiniraju estetiku, funkcionalnost, održivost i ekološku svijest, što je ključno za stvaranje privlačnih i funkcionalnih vanjskih prostora.

Talenti u svom asortimanu ima široku ponudu stolica, fotelja, sjedećih garnitura, stolova, vrtnih garnitura, ležaljki, suncobrana i vaza.