Logo Good Place - smeđi

Garda namještaj

GARDA je višestruko nagrađivani brend vrtnog namještaja čija je filozofija dizajna usredotočenom na stvaranje iznimnog namještaja za privatne i javne prostore na otvorenom. Njihova vizija temelji se na promjenjivim potrebama modernog života. Razumiju želju za ponovnim povezivanjem s prirodom, stvaranjem besprijekornog protoka između udobnosti naših domova i ljepote vanjskog prostora.

Međutim, Garda ne vjeruje da ova povezanost treba biti na račun stila ili udobnosti. Njihove kolekcije namještaja, oblikovane s najvećom pažnjom, stvorene su da budu isto toliko elegantne i privlačne koliko i funkcionalne. Zamislite luksuzna večeri pod zvijezdama, okruženi prijateljima i obitelji, udobno smješteni u dizajnerskim komadima koji podižu cijelo vaše iskustvo uživanja na otvorenom.

Garda nudi savršena rješenja za uređenje i opremanje privatnih i javnih prostora. Bez obzira želite li pretvoriti svoju terasu u oazu ili opremiti hotelsku terasu. Kolekcije Garda namještaja nude savršenu kombinaciju funkcionalnosti, estetike i dubokog poštovanja prema prirodi.

U svojoj ponudi brend Garda ima širok izbor sofa u različitim stilovima, od elegantnih i modernih do udobnih, stolica i stolova za terase, stolića za kavu, vrtnih garnitura, dvosjeda i trosjeda, ležaljki i ostalo.